web analytics

Kunst is geen hoedje wat je opzet

Ongezien maakt onbekend en onbemind. Dat is in de kunsten en ook daarbuiten vaak het geval.

Voor een lange periode was ik door persoonlijke omstandigheden min of meer onzichtbaar geworden. Mijn werk werd lange tijd niet of nauwelijks geëxposeerd en mijn portfolio en website waren min of meer opgeheven. Toch ben ik ondanks mijn omstandigheden altijd blijven schilderen en creëren. Soms meer en soms minder en soms maar heel weinig. Maar kunst is geen hoedje wat je zo nu en dan eens opzet.

Sinds een paar jaar ben ik weer enigszins zichtbaar met mijn werk. En onlangs heb ik mijn website Hergens.net met terugwerkende kracht bijgewerkt. Het voelt alsof ik de archieven heb opgeschoond en geordend, klaar voor een nieuwe start. Ik kijk er naar uit met anderen van gedachten te wisselen over kunst en mijn werk in de toekomst weer te kunnen presenteren.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *